Εδρεύει στην Κρήτη και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση Αναμνηστικών Πολιτιστικών Δώρων

Memoteasers. Ας συστηθούμε…

Είμαστε μία δημιουργική ομάδα επαγγελματιών στο χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών, που έχουμε στρέψει τη ματιά και το ενδιαφέρον μας στο σχεδιασμό και την παραγωγή πρωτότυπων αναμνηστικών δώρων .

Με  σπουδές στην Αρχιτεκτονική και το design και πολυετή εμπειρία στο χώρο ξεκινήσαμε πριν από χρόνια με σκοπό να δώσουμε μία νέα εικόνα στα προϊόντα που ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο ως αναμνηστικά της παραμονής των επισκεπτών στη χώρα μας.

Οι τεχνικές μας βασίζονται στο αρχιτεκτονικό σχέδιο, στη ζωγραφική, στην καλλιτεχνική φωτογραφία , στη σύγχρονη τέχνη της γραφιστικής αλλά και σε όλα τα τεχνολογικά μέσα σχεδιασμού και εικόνας ώστε το τελικό προϊόν να είναι πρωτότυπο και άρτια σχεδιασμένο.

Το όραμα μας…

Τα souvenir είναι αντικείμενα με αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς αποτελούν φορέα μνήμης των διακοπών του ταξιδιώτη αλλά και μέσο μεταφοράς στοιχείων κουλτούρας και πολιτισμού. Οι φόρμες και οι χρήσεις εναλλάσσονται από χρηστικά αντικείμενα σε αντικείμενα ιστορίας και πολιτισμού με δυσδιάκριτα όρια.

Όραμά μας είναι να ταξιδέψουν  τα έθιμα και ο πολιτισμός μας  σε όλο τον κόσμο  μέσω καλαίσθητων αναμνηστικών δώρων, αντικειμένων σύγχρονου design που προβάλλουν μία νέα εικόνα της χώρας μας  και προάγουν τόσο την ιστορία και τον πολιτισμό μας όσο και τις σύγχρονες τάσεις της αισθητικής και του σχεδιασμού.

Ο σκοπός και οι αρχές μας

Σκοπός μας είναι να αποτελέσουν τα προϊόντα μας μία εναλλακτική πρόταση στην αγορά των souvenir. H χρήση των προϊόντων, η μορφή τους, το κοινό στο οποίο απευθύνονται, τα υλικά κατασκευής και τελικά ο τρόπος συσκευασίας τους είναι απαντήσεις που καλούμαστε να δώσουμε, ώστε να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένα και καλαίσθητα αναμνηστικά δώρα.

Η εταιρία μας βασίζεται σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιών τόσο ανάμεσα στα μέλη της, όσο και με όλους τους συνεργάτες μας. Η δικτύωση και η συνεργασία με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις και η αποκλειστικά εγχώρια παραγωγή των προϊόντων είναι βασικά στοιχεία του αξιακών μας επιλογών.

Εμπνεόμενοι από  αισθητικά, πολιτιστικά και ιστορικά στοιχεία των περιοχών  της Ελλάδας καταθέτουμε τη φαντασία  και τη δημιουργικότητά μας  με σεβασμό στην πολιτιστική μας κληρονομιά.